Over de offliner

get to know us

De Offliner is onderdeel van De Onliner, een online marketing bureau. Ons team is non stop online en werkt aan de online zichtbaarheid en vindbaarheid van jouw merk. Dat is waar we blij van worden en veel energie uithalen. Maar we zien ook de struggle om ons heen en ervaren deze soms zelf ook. Zo ontstond er een reminder om bewuster met onze tijd  om te gaan en het is onze missie om hier een movement van te maken!

De onliner x de offliner

it's our duty to tell you to go offline sometimes

onliner x offliner x onliner x offliner

Why this is our mission

BECOME AN OFFLINER

Suzan Ockhuizen, eigenaar van online marketing bureau De Onliner is vaak zo enthousiast over projecten dat ze zich verliest in haar werk. Daardoor liep ze als twintiger al tegen haar eerste burn-out aan. Een heftige maar ook leerzame periode. Was ze vastbesloten om het nooit meer zo ver te laten komen? Ja! Zat ze kort daarna weer op het randje? Ja! Want haar enorme drive en passie zorgen ervoor dat ze haar grenzen soms uit het oog verliest. Een flinke black-out vertelde haar dat er iets moest veranderen. Dus de Onliner gaat Offline.

Maar doe het maar eens..

Uitchecken, helemaal offline gaan. We zijn altijd online: ’s ochtends in bed, wachtend in de rij, als we op het toilet zitten, tijdens een film, zelfs als we een wijntje drinken met vriendinnen. Tegenwoordig lijkt offline gaan een luxe. Neem eens een mini-detox, voordat je al jouw tijd doorbrengt in een virtuele wereld via je scherm.

share your offline moment with us!

We would love to see you go offline

Laat je weten hoe het jou bevalt om meer offline te zijn? Deel jouw offline moment op social! We vinden het leuk als je ons tagt en gebruik de #onlinerxoffliner.