Wat leggen wij op een Out of office borrelplank?

Wat leggen wij op een Out of office borrelplank?

Wat is het geheim van een goede borrelplank? Nou dat kunnen we je vertellen! Want als wij ergens bloed enthousiast van worden en rammetje goed in zijn, dan is het zelf de slingers ophangen. Dus laten we gelijk met de deur in huis vallen en onze geheime ingrediënten met je delen!

Bouw jouw favoriete hitnummer voor een avond vol borrelplezier

Een echte offliner borrelplank waar je mee gaat scoren heeft namelijk 2 geheime hoofd ingrediënten. Wait what!? Zo simpel? Oooh yeaah, wij houden niet van moeilijk gedoe. 

1. Have a shitload of fun making it.

Want dat Bourgondische hitnummer van je begint toch echt bij plezier. Je kan heel pinterest bij elkaar hebben gepind naar de perfecte borrelplank, maar die “perfecte plaatjes” nabouwen brengt geen glimlach op je gezicht. And we like to see some prodent smiles!

Dus ga gewoon aan de slag! You like it messy en chaotic? Volproppen, we houden ervan een beetje karakter terug te zien in je creatie. Ga jij voor een gestructureerde versie? Oeeh, chop it like it’s hot! Ga wild op je snijkunsten en orden je suf voor een strak eindresultaat!

Moraal van het verhaal? Heb plezier, want je gasten zijn altijd blij en tevreden. Er zijn hapjes en hopelijk wijn, wat heeft een mens nog meer nodig? 

2. Don’t forget to buy the goood stuff.

Daarmee bedoelen we maak je er niet altijd van af met de prefab bakjes van de Albert Heijn. Jaa jaa, we weten echt jullie trucjes wel! We willen moeite proeven, je moet een mes hebben aangeraakt.

Dus sloof je uit en ga voor échte goede kaas en geen prefab voorgesneden blokjes kaas van de supermarkt. Het klinkt onaardig, maar met een Kaas Koning in je vriendengroep word je vanzelf een fijnproever. 

En geloof me, het echte scoren begint pas met een assortiment Eisenga Kaas op je plank. Notities maken nu, you’ll thank me later! 

Bonustip!

Schep alle smeersels en dippers over in mooie bakjes. Kleine moeite, groot resultaat. We willen geen plastic op je plank zien.

Wij staan natuurlijk gewoon naast jullie in het prefab vak te graaien. In het kader van waarom moeilijk doen, als het makkelijk kan? Een echte time- and lifesaver. But make an effort! Het draait om de juiste mix in hapjes voor bij de borrel.

Maar even serieus, zo simpel om een kijkcijferkanon te bouwen?

Ja dat is het echt! Kijk, we houden van een “beetje” overdrijven. We willen dat jullie een beetje grijnzen tijdens het lezen en je soms zelfs even met ogen rolt.

Want het ECHTE geheim van een borrelplank zit namelijk helemaal niet daarin. Dat zit in het moment zelf, de top avond die je gaat hebben. Natuurlijk snappen we dat je toch ook inspiratie wilt. Want hoe ziet volgens ons zo’n Out of office plank vol borrelgeweld eruit?

Jouw borrelplank samenstellen met lekkere hapjes

Nou we gaan onze boodschappenlijst met je delen die onder onze speed dail staat. Niet uren in de keuken, maar wel lekkere borrelhapjes die al je gasten lekker vinden! So here it is:

– Verschillende soorten kaas, zoals:

 1. Oude kaas
 2. Blauwe kaas
  – Serranoham
  – Salami
  – Fuet
  – Olijven
  – Foccacia in reepjes snijden
  – Blauwe druiven
  – Frambozen
  – dippers
  – Komkommer
  – Nog aanvullen…..

  En dacht je aan het einde nou “is this all?” Wat een dooddoeners ik kende dit al? No no nooo, my friend.. Want je gaat bewuster van dit moment genieten en hebt meer aandacht voor de gezelligheid die komen gaat. Dus je bent OFFLINE! And sometimes that’s all that matters;)

  Cheers & Happy Chopping! 

  En tag ons vooral in al jouw beste Offliner moments, we houden ervan om stilletjes mee te genieten. 

  Kleine disclaimer:

  We zijn ons ervan bewust dat deze versie vooral Bourgondisch is. Niet vega, vegan of Sonja Bakker proof. Als het op borrelen aankomt kiezen wij altijd voor standje “plak het lekker op je heupen”! Maar maak vooral jouw twist en inspireer ons. We may also learn a thing or 2..

Share this post

Geef een antwoord